Text...

                                                          

 

 

Kraljestvo gob ...

NAJBOLJŠI TARTUFI NA SVETU

Odkrij čarobni podzemni svet Slovenije in z nami okusi najboljše tartufe na svetu.

Po kratkem uvodu se bomo podali na  lov na tartufe s pravim tartufarjem in njegovim psom.  Izvedeli bomo vse skrivnosti o črnih in belih tartufih in se naučili, kako jih lahko uporabimo v kulinariki ter bomo izvedeli kakšne so njihove cene na trgu.

RAVNOVESJE V TELESU

Že dolgo časa vemo, da imajo gobe v sebi nešteto koristnih učinkovin za zdravje ljudi in živali. Uporaba zdravilnih gob sega že tisoče let nazaj. Medicinske gobe se lahko uporabljajo kot preventiva ali kurativa. Vse vrste gob imajo izredno regeneracijske, pomlajevalne in pozitivne učinke na telo.

 

GOBE UČITELJICE

POMAGAMO TI VIDETI, OBČUTITI in RAZUMETI

Imamo ključ za vstop v magični svet Spoznajmo njihove prave entitete, ki so iz neznanega razloga človeški vrsti pripravljene priskočiti na pomoč in nam odkriti bistvo življenja in nam pokazati pravo pot. V njih je moč, da nam razblinijo prav vse strahove, tudi strah pred smrtjo! Med nami so s posebnim razlogom. Prisluhnimo jim! 

Shaman.si

 

ZDRAVILNE GOBE

Narava je Bog in gobe so njegov glasnik.

VELIKA ZRAŠČENKA

Velika zraščenka oz. "Maitake" v Japonščini  pomeni plesoča goba. Svoje ime naj bi dobila zaradi svojih zdravilnih lastnosti, ko so ljudje od sreče zaplesali, ko so jo našli v naravi.

Resasti bradovec podpira zdravje možganov, blaži simptome Alzheimerjeve bolezni in krepi vaše razpoloženje in osredotočenost. Prednosti te gobe so njene protivnetne in antioksidativne lastnosti.

PISANA PLOSKOCEVKA

Pisana ploskocevka vsebuje široko paleto antioksidantov, ki pomagajo spodbujati zdravje našega imunskega sistema z zmanjšanjem vnetja in spodbujanjem sproščanja zaščitnih spojin.

GLAVATCI

Izboljša pljučno kapaciteto in poveča energijo. Glavatci so neverjetne gobe, ki spodbuja energijo. Uporabljajo se tudi za težave s pljuči, kot so astma ali celo sezonske alergije.

SVETLIKOVA POLOŠČENKA - REISHI

Svetlikova pološčenka oz.Reishi vsebuje kemikalije, za katere se zdi, da delujejo proti tumorjem (rak) in blagodejno vplivajo na imunski sistem. Imenuje se tudi sveta goba nesmrtnosti.


UŽITNI NAZOBČANEC - ŠITAKE

Spojine prisotne v Užitnem nazobčancu - v gobi Šitake lahko pomagajo v boju proti raku, krepijo imunoski sistem in podpirajo zdravje srca. Imajo protimikrobne lastnosti in so vir vitamina D.

MAGIČNA MOČ GOB OZ. GLAS IZ ONSTRANSTVA

 

Čarobne Gobe

 

Rdeča Mušnica bi lahko izboljšala vaše fizično in duševno počutje. Pomaga pri obvladovanju depresije, tesnobe, odlašanja, motivacije, raven energije, fizična moč, vzorci, spolnost, čustvena občutljivost, spanje, telesna bolečina ... Prinaša zdrav ritem spanca in nas lahko popelje v "čudežno deželo" ali lucidne sanje. Med obravnavo so naslednji dnevi / jutra v znamenju dobre volje, navdušenja, ustvarjalnosti in sreče.

 

RDEČA MUŠNICA

Ključ od čudežne dežele

 

 

Rdeča mušnica nam lahko pomaga preseči strah pred smrtjo in v nas vzpostavi univerzalne zavestne povezave. Zagotovo je, da Amanita odpira naš duhovni, spiritualni svet kot nobena druga rastlina.  Je mati vseh psihedelikov. Zdravilna učinkovina Amanite Muscarie je "muscimol", od koder tudi izhaja njeno latinsko ime. Goba je avtohtona v zmernih in borealnih predelih severne poloble. Je ena najbolj prepoznavnih in največkrat upodobljenih gob v popularni kulturi. Če ste prejeli klica Rdeče mušnice vedite, da je le ta Svet in Edinstven. Tukaj smo zato, da vam pomagamo in vas usmerjamo, da odgovorite na ta klic ter v ozadju najdete globlji pomen.

 

 

Soma : Eliksir življenja in nesmrtnosti

 

Iskanje bistva življenja in iskanje Svetega grala je že od nekdaj preokupacija vsake civilizacije in religije. Od Kitajskih do Grško-egipčanskih, gnostičnih, semitskih in hermetičnih, do drugih starodavnih alkimističnih tradicij so vsi koncepti  "eliksirja nesmrtnosti", "filozofskega kamna" ali "vode življenja" imele svoje korenine v vedskem pojmovanju „Soma“. Starodavni vedski ritual Soma je bila najstarejša oblika alkimije, ki jo pozna človek. V vedski tradiciji Soma ni bila samo sveta obredna pijača Dev, ampak je bila tudi videti kot vrhovno božanstvo - Gospod Anande - Absolutna Blaženost. Soma je res veljala za blaženost vsega obstoja - kar je izvor vesolja in je na koncu ključ in skrivnost nesmrtnosti.

 

Postani del skupine - Shaman.si

Vpiši v prazno mesto svoj elektronski naslov in bodi obveščen o vseh novostih in dogodkih, ki jih pripravljamo. Informacija je strogo zaupna in služi le za namen obveščanja.

Field is required Incorrect email
You have successfully subscribed to the newsletter
You were not subscribed. Please try again
You are already subscribed to this newsletter

DOGODKI

Ljudje imamo ključ za vstop v svet Magije s pomočjo rastlin Moči in čarobnih gob. Spoznajmo njihove Svete entitete. Pridružite se nam na naših izobraževalnih in duhovnih potovanjih - v sebe.

Kaj so čarobne gobe? Čarobne gobe so posebne gozdne gobe s halucinogenimi učinki.

Kontaktiraj nas:

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

O NAS

 

Kaj naši gostje pravijo O nas?